Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Reset
Reset

Lepienie pierogów

Lepienie pierogów

8 listopada poznaliśmy tajniki wykonania jednej z tradycyjnych polskich potraw- pierogi. Wspólnie przygotowalismy ciasto, wałkowalismy je, wycinaliśmy kółka a następnie wkładaliśmy farsz. Każdy mógł wybrać, z czym chce zrobić pierogi. Trochę trudności sprawiło sklejenie ich ale w rezultacie wyszły wyśmienite.

Data dodania: 2018-12-28 11:15:06
Data edycji: 2018-12-28 11:19:14
Ilość wyświetleń: 1436
godło Polski - link do strony głównej
Kontakt

17-100 Bielsk Podlaski

ul. Żwirki i Wigury 4

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej