Czcionka:

A+
A-

Kontrast:

Jadłospis

Jadłospis: 

 

*Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji zgodnie z Rozporządzenie Parlamentu Ruropejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. – załącznik II:

1. zboża zawierające gluten,

2. skorupiaki i produkty pochodne,

3. jaja i produkty pochodne,

4. ryby i produkty pochodne,

5. orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne,

6. soja i produkty pochodne,

7. mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą),

8. orzechy, 

9. seler i produkty pochodne,

10. gorczyca i produkty pochodne,

11. nasiona sezamu i produkty pochodne,

12. dwutlenek siarki i siarczyny,

13. łubin i produkty pochodne,

14. mięczaki i produkty pochodne.

Data dodania: 2018-02-07 08:45:08
Data edycji: 2020-03-18 13:27:53
Ilość wyświetleń: 5865
Godło
Kontakt

17-100 Bielsk Podlaski

ul. Żwirki i Wigury 4

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Twój Boks
Dowolna informacja
Przykładowy button
Facebook